Google Display Network

Google Display Network är det nätverk som Google byggt upp för sina visningsannonser. Här ingår  miljontals webbplatser, nyhetssidor och bloggar samt Googleägda Gmail och YouTube. Visningsannonserna i displaynätverk når ut till 90 % av världens alla internetanvändare.

Varför ska du synas i Googles displaynätverk?

Det finns många fördelar med Googles displayannonsering. Den stora räckvidd nätverkat har gör det möjligt för annonsörer att nå ut till just sin målgrupp var de än befinner sig på nätet. Det går att anpassa annonserna och ge dem inriktningar baserad på sökord, demografi och retargeting. Det gör att du kan specificera just din målgrupp för att nå ut till nya kunder, men du kan också locka tillbaka gamla besökare och påminna dem om att du finns.

Förutom textannonser är det i displaynätverket möjligt att synas med bannerannonser som kan innehålla bilder, interaktiva element och animeringar. På så sätt kan du fånga din målgrupps uppmärksamhet och bygga upp ditt varumärke med hjälp av din grafiska profil. Det är också möjligt att skapa visningsannonser i Gmail och i över 650 000 appar.

 

Kontakta oss - begär offert

Kontakta oss - begär offert

Vi tar gärna kontakt med dig för att lämna offert på våra tjänster: Hemsidor, E-handel, SEO, Google Ads.

Vi kontaktar dig inom kort!