Vi hjälper dig med sökmotoroptimering, Google Ads, ny hemsida och mycket mer.

VI ERBJUDER SEO, GOOGLE ADS OCH MYCKET MER

SÖKMOTOROPTIMERING (SEO) ÖKAR DIN SYNLIGHET PÅ GOOGLE

ÖKAD SYNLIGHET PÅ GOOGLE MED SÖKMOTOROPTIMERING
Google är Sveriges i särklass största sökmotor OCH varje dag görs 50 miljoner sökningar bara i Sverige. Att synas högt på Google ger företag möjlighet att nå ut till potentiella kunder när dessa själva letar efter information. Sökmotoroptimering eller SEO är med andra ord ett sätt att nå nya kunder genom digital marknadsföring. Sökmotoroptimering handlar om att optimera din hemsida så att den är lätt att förstå för både besökare och sökmotorer. Genom att arbeta med SEO hjälper du sökmotorerna förstå vad din hemsida handlar om och hur den kan vara användbar för dina potentiella kunder.
ONPAGE SEO ÄR MYCKET VIKTIGT IDAG
När man gör ändringar på en hemsida kallas detta ofta för onpage-optimering eller onpage-seo och innebär att man bland annat arbetar med sidans metabeskrivning (meta description), sidans titel, sidans innehåll (text, bild, video) samt de interna länkarna som leder till sidan. Att lyckas med sökmotoroptimering kräver att man utgår ifrån ett datadrivet perspektiv och bland annat tittar på vad nya kunder och potentiella kunder söker efter på Google, hur konkurrenternas sidor är uppbyggda och vad de skriver om på sina sidor. Sökmotoroptimering är viktig både för företag som endast vill synas lokalt där de har sin verksamhet (lokal seo) och för företag som vill synas i hela Sverige.
GOOGLE ADS ELLER SEO?
Det finns olika former av digital marknadsföring, man kan betala för att synas genom att annonsera (google ads) eller genom att synas organiskt när potentiella kunder söker efter det man säljer (sökmotoroptimering). Bägge sätten är viktiga delar av en modern digital marknadsföringsstrategi. Fördelen med att annonsera med google ads är att det inte tar lika lång tid att synas som när man arbetar med sökmotoroptimering (du betalar för att synas högt upp). Nackdelen med annonsering är att så fort du slutar lägga pengar på annonser slutar du synas och får inga fler besök till hemsidan. Med sökmotoroptimering syns du varje gång nya potentiella kunder googlar efter det du säljer, dygnet runt året om.
CERTIFIERADE I GOOGLE ANALYTICS
Med hjälp av teknisk seo tar vi reda på hur din sida presterar utifrån olika mätvärden. Ett verktyg för detta (som alla hemsidor bör ha installerat) är Google Analytics. I Google Analytics kan man bland annat se vilken avvisningsfrekvens (bounce rate) en sida har, man kan se hur lång tid besökarna stannar på hemsidan samt hur många sidor de besöker Alla dessa faktorer är viktiga mätvärden för Google när de bedömer vilken relevans en hemsida har. Alla våra konsulter är självklart certifierade i Google Analytics och kan hjälpa dig sätta upp målmätningar samt tolka din statistik. Månadsrapport för utvecklingen av dina sökord ingår alltid när du anlitar oss för att ranka högt på Google.

VI PÅ TORGET UPDATED BYGGER OCH UPPDATERAR DIN HEMSIDA

HEMSIDA FÖR MOBIL OCH DESKTOP
Att finnas tillgänglig online är idag ett måste och det är viktigt att din hemsida förmedlar rätt intryck av ditt företag och ditt varumärke. Det är speciellt viktigt att ha en responsiv hemsida som är enkel att använda oavsett storlek på skärmen och som fungerar lika bra på datorn som på mobilen. Idag är det fler som använder internet via sin mobil än via en dator. Idag söker man efter produkter och tjänster dygnet runt; på jobbet, på promenaden och i soffan. Vi ser därför till att er hemsida är anpassad för både dator, mobil och surfplatta. Då kan era besökare enklare ta del av era erbjudanden och snabbt ta kontakt – oavsett vilken enhet de använt för att hitta till er.
SUPPORT EFTER DINA BEHOV
I de flesta av våra lösningar ingår en timbank med support som du själv kan anpassa för att passa dina behov. Det är viktigt att du håller din hemsida uppdaterad och har du inte tid eller möjlighet att uppdatera din hemsida kan vi hjälpa dig med detta. Utöver detta får du självklart tillgång till det redigeringsverktyg som vi använt för din hemsida. Hos oss kan du själv hitta en lösning som passar ditt företag. Du kan själv ta hand om din egen hosting eller helt enkelt välja att låta oss sköta allting. Vi kan även hjälpa dig komma igång med e-post kopplat till ditt domännamn.

GOOGLE ADS SOM DET SKA FUNKA

PÅBÖRJA DIN ANNONSERING ONLINE REDAN IDAG
Oavsett om du vill ha fler besökare till din webbplats, öka din försäljning, få fler samtal eller se till att dina kunder kommer tillbaka kan du ta hjälp av sökmotormarknadsföring med Google Ads. Behöver du hjälp med att hantera dina onlinekampanjer? Vi har utbildats och certifierats av Google för att hjälpa företag som ditt. Vårt Premier Partnerskap med Google visar att vi är erkända som en ledande byrå för att utveckla och underhålla framgångsrika onlinekampanjer för företag.
TEKNISK KUNSKAP
Vår tekniska kunskap om Googles annonsverktyg är ett av de viktigaste skälen till att anlita Torget Updated för att hantera Google Ads. Verktygen är mycket effektiva, men också mycket komplicerade. Nya funktioner och nya riktlinjer för annonsering läggs till eller byts ut nästan varje vecka. Det är ett heltidsjobb bara hålla sig “up to date” och bestämma hur man ska tillämpa den nya kunskapen till kampanjerna. Införandet av Google Call spårning, Google Remarketing och stora förbättringar av Google Display-nätverket har helt förändrat hur vi designar och hanterar våra kampanjer..
PROFESSIONELLA ANNONSER
Annonsen är det första en potentiell kund ser av ditt företag. Om den är dåligt skriven kan det ha en negativ inverkan på kampanjens resultat och företagets rykte. Våra Account Managers är utbildade i att skriva riktade annonstexter som både är effektiva och som fångar intresset hos en potentiell kund.
SÖKORDSANALYS
Våra Account Managers tar sig tid med analys av vilka sökord och fraser som är rätt för din bransch och målgrupp. Vi optimerar ständigt sökorden för att få fram de sökord (som till lägst kostnad) lockar till köp. Detta ger oss möjlighet att rikta annonserna till exakt den typ av kund du är ute efter.
CLICK TO CALL VIA MOBIL
Om du inte gör det enkelt för mobilanvändare att ringa dig förlorar du affärer. Av alla som söker via sin smartphone ringer 70 % företaget direkt från Googles sök. Med funktionen Click To Call (Klicka för att ringa) göra vi det enkelt för dina kunder som via sin smartphone t.ex söker efter en restaurang, frisörsalong eller en elektriker att snabbt ringa och boka med endast ett klick. Med Click To Call mäter vi hur många som ser din annons och klickar för att ringa, vi ser vilka sökord som leder till ett samtal, vi mäter antal samtal, och vi kan även se när på dagen dina kunder föredrar att ringa.
Tillbaka till toppen