VI ÄR TORGET UPDATED - EN MEDIA, WEBB- OCH SEO-BYRÅ.

Vi skapar förutsättningar för att ditt företag ska synas online. Våren 2019 slog vi ihop den digitala mediabyrån Torget med Getupdated (Sveriges äldsta SEO-byrå och ett av Sveriges mest erfarna företag inom sökmotoroptimering) för att forma en av Sveriges ledande aktörer inom digital marknadsföring – Torget Updated. Tillsammans har vi spenderat drygt 20 år med att erbjuda företag enkla och effektiva helhetslösningar för bättre synlighet och konvertering online.

OM TORGET UPDATED
Vi på Torget Updated hjälper närmare 6 000 företag från Skellefteå i norr till Trelleborg i söder med deras satsningar inom digital marknadsföring. Vårt huvudkontor ligger i Halmstad.

Vårt mål är att hjälpa våra kunder att lyckas online.

Vi gör detta genom att arbeta med sökmotoroptimering, annonsering på Google och i sociala medier för våra kunders räkning. Utöver detta bygger vi även hemsidor och ansvarar för våra kunders närvaro på sociala medier så som Facebook, LinkedIn och Instagram.

Vi har i över 20 år arbetat med sökmotoroptimering och är en av Sveriges äldsta SEO-byråer. Vår långa erfarenhet inom sökmotoroptimering är en av orsakerna till att våra kunder har valt oss som sin samarbetspartner när det gäller organisk synlighet.

Idag är internet en naturlig del av de flesta företags affärsmodell oavsett om man är ett tjänsteföretag eller säljer fysiska produkter i en e-handel. Framgångsrik marknadsföring har i alla tider handlat om att leverera rätt budskap till rätt målgrupp i rätt kanaler. Eftersom de flesta av oss idag spenderar en stor del av vår tid online är internet oftast rätt kanal och där företagets målgrupp befinner sig. För att lyckas att nå sina målgrupper online krävs det idag en strategi som ofta omfattar sökmotoroptimering, annonsering och rätt budskap på sin hemsida och i sina kanaler på sociala medier. Det är i denna komplexa verklighet som vi hjälper våra kunder att ta rätt beslut och ta fram framgångsrika strategier för att öka deras synlighet online.

När du och ditt företag behöver hjälp med att synas online är du varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig.
Tillbaka till toppen