HELHETSLÖSNINGAR FÖR
ENKEL OCH EFFEKTIV ONLINENÄRVARO

Vi levererar relevant trafik som faktiskt konverterar och skapar affärer till företag

vi är Torget updated

Våren 2019 slog vi ihop digitala mediabyrån Torget med SEO-byrån Getupdated Sverige AB, ett av Sveriges mest erfarna företag inom Sökmotoroptimering, för att forma en av Sveriges ledande aktörer inom digital marknadsföring – Torget Updated.

Tillsammans har vi spenderat närmare 20 åren med att göra erbjud företag enkla och effektiva helhetslösningar för bättre synlighet och konvertering online.

Torget Updated har över 50 rådgivare och tekniker över hela Sverige som hjälper närmare 6000 företag från Skellefteå i norr till Trelleborg i söder med deras satsningar inom digital marknadsföring. Vi har huvudkontor i Halmstad, samt lokal närvaro i Stockholm, Bollnäs, Borås, Jönköping, Kungsbacka, Skellefteå och Umeå.

 

Vårat Erbjudande

Vi erbjuder digitala produkter och tjänster främst inom sökmotoroptimering, Google Ads, hemsidor och sociala medier, men även digital annonsering, copy samt konverteringsoptimering och lokal närvaro med hjälp av synlighet på söktjänsterna torget.se och företagsfakta.se. Våra lösningar passar dig oavsett vilken branch du är verksam i eller storleken på ditt företag

Våra kunder kan förvänta sig en seriös och tillförlitlig partner som med ledande kompetens säkerställer högklassiga leveranser. Alla våra tekniker är certifierade och deras fokus är att leverera relevant trafik som faktiskt konverterar och skapar affärer till företag.

Utvald Premier Google Partner

Torget Updated tillhör en utvald skara byråer som är Premier Google Partner – Googles högsta certifieringsnivå. Vi är av Google utsedda till Premier Partner – en kvalitetsstämpel vi är stolta över.

För att få möjlighet att bli Premier Google Partner krävs bland annat djupgående Ads-expertis och kunskaper om den lokala marknaden. Som Premier Partner får vi också omfattande produktutbildning och tillgång till verktyg och Ads-support som gör att vi kan hålla oss à jour med den senaste Google-tekniken och på så vis hjälpa våra kunder på bästa sätt.

 

Märket visar att:

  • vår personal har demonstrerat gedigna kunskaper i Google Ads genom att de har klarat tester och fått certifieringar av Google
  • vi uppfyll lägsta kravet på spendering sammantaget för alla hanterade konton
  • vi löpande visar intäktstillväxt samt bevarat och utökat antalet kunder

Välkomna till en trygg samarbetspartner.

de senaste trenderna inom digital marknadsföring

4 steg till att synas när dina kunder googlar (SEO-copy)

4 steg till att synas när dina kunder googlar (SEO-copy)

Vad är det egentligen man ska tänka på när man ska skriva en text som är sökmotoroptimerad? Hur bör man konstruera en text om man vill öka chansen att den visas upp av Google? Mikael Högling, Seo-copywriter på Torget Updated reder ut begreppen. Inledning När du...

läs mer

Säg hej till oss!