Google ads hjälper
dig att göra fler affärer

Annonsera på Google idag

Oavsett om du vill ha fler besökare till din webbplats, öka din försäljning, få fler samtal eller se till att dina kunder kommer tillbaka, kan du ta hjälp av sökmotormarknadsföring med Google Ads.

Behöver du hjälp med att hantera dina onlinekampanjer? Vi har utbildats och certifierats av Google för att hjälpa företag som ditt. Vårt Premier Partnerskap med Google visar att vi är erkända som en ledande byrå för att utveckla och underhålla framgångsrika onlinekampanjer för företag.

Annonsera på Sveriges största köp- och säljmarknad

Sökord

Rikta dina kampanjer utifrån relevanta sökord

Konverteringsspårning

Räkna hem din affär – se exakt vad du får tillbaka

Textannonser

Locka besökare med relevanta och välplacerade annonser

Produktannonser

Fånga en köpstark målgrupp med snygga bildannonser

Retargeting

Anpassa din annonsering för tidigare besökare

Pay Per Click

Betala bara för besökare som kommer till din hemsida

Det här ingår när du beställer Google ads från oss

Sökordsanalys

Våra Account Managers tar sig tid med analys av vilka sökord och fraser som är rätt för din bransch och målgrupp. Vi optimerar ständigt sökorden för att få fram vilka sökord som till lägst kostnad lockar till köp.

Detta ger oss möjlighet att rikta annonserna till exakt den typ av kund du är ute efter.

Teknisk Kunskap
 

Vår tekniska kunskap om Googles annonsverktyg blir det viktigaste skälet att anlita Torget Updated för att hantera Google Ads. Verktygen är mycket effektiva, men också mycket komplicerade.

Nya funktioner och annonseringspolicyer läggs till eller byts ut nästan varje vecka. Det är ett heltidsjobb bara hålla sig “up to date” och bestämma hur man ska tillämpa den nya kunskapen till kampanjerna.

Införandet av Google Call spårning, Google Remarketing, och stora förbättringar av Google Display-nätverket har helt förändrat hur vi designar och hanterar våra kampanjer.

Professionella Annonser

Annonsen är det första en potentiell kund ser på ditt företag. Om den är dåligt skriven, kan det ha en negativ inverkan på kampanjens resultat och företagets rykte.

Våra Account Managers är högt utbildade för att skriva riktade annonstexter som inte bara är effektiva, men också lagom snittsiga för att fånga intresset hos en potentiell köpare.

Click to call via mobil
 

Om du inte gör det enkelt för mobilanvändare att ringa dig, förlorar du affärer. Av alla som söker via sin smartphone ringer 70 % företaget direkt från Googles sök.

Vi på Torget Updated kan med funktionen Click To Call (Klicka för att ringa) göra det enkelt för alla som via sin smartphone t.ex söker efter en restaurang, frisörsalong eller en elektriker att snabbt ringa och boka med endast ett klick!

Det fiffiga är att vi mäter hur många som ser din annons och klickar för att ringa, vi kan se vilka sökord som leder till ett samtal, vi mäter antal samtal, och vi kan även se när på dagen dina kunder föredrar att ringa.

Optimeringsarbete som aldrig stannar

När annonserna väl är live tar optimeringsarbetet vid. Nyckeln till väl presterande annonser som hjälper er med era marknadsföringsmål är att ständigt vara proaktiv i optimeringsarbetet. Vi analyserar kontot kontinuerligt och utför de åtgärder som krävs för att optimera kontot.

 

Vi strävar alltid efter att förbättra våra kunders konton för att matcha deras marknadsföringsmål och för att följa med och hålla oss uppdaterade i en ständigt föränderlig bransch. Därför tar vi alltid del av utbildningar inom branschen och utför egna forskningsprojekt för att kunna erbjuda våra kunder det bästa.

Säg hej till oss!