BLOGG OM DIGITAL
MARKNADSFÖRING

Vår LIA-praktikant Linda berättar om sin praktikperiod hos oss.

av | jun 20, 2019

Efter tio veckors praktik hos oss sammanfattar nu Linda sin LIA-period hos Torget Updated.

Hej Linda, berätta lite om dig själv.

Mitt namn är Linda och jag bor i Göteborg tillsammans med min sambo. Jag studerar på IHM Buisness School med inriktning ”Digital Marketing & Sales Analytics”. Innan jag började studera arbetade jag inom detaljhandeln där jag fick upp intresset för att analysera försäljning och kunna vidta olika actions för ett bättre resultat.

Varför valde du att göra din praktik här på Torget Updated i Borås?

När jag började söka praktikplats ville jag vara på ett ställe där jag kunde få möjlighet att utvecklas och fördjupa mina kunskaper inom digital marknadsföring. SEO har länge intresserat mig av den anledning att små företag kan konkurrera med större, då det framförallt är kunskap och jobb som sätter gränser snarare än kapital.

Er hemsida har hjälpt mig många gånger när jag Googlat på frågor inom digital marknadsföring, vilket gjort att jag haft kännedom om Er väldigt länge. När ni dessutom var på besök på IHM och berättade att ni sökte LIA-praktikant skickade jag en ansökan!

Hur upplever du att din tid hos oss varit?

Det har varit väldigt motiverande att komma till kontoret varje dag, trots tidiga morgnar och X antal take-away kaffe på 100 bussen från Göteborg. Jag har fått möjlighet att jobba med många olika kompetenta personer och känner verkligen att jag fått vara delaktig och utvecklats hela tiden.

Vad är det viktigaste du kommer ta med dig?

Jag har fått med mig massor av nyttig och värdefull kunskap. Men för att sammanfatta det skulle jag nog svara:

  • Hur man utför analys av en hemsida ur ett SEO perspektiv
  • Hur man sedan åtgärdar och optimerar en hemsida för bättre synlighet på Google
  • Hur man skapar sökordsanalyser
  • Hur man skall utvärdera och dra slutsatser av data
  • Sen får man ju inte glömma hur viktigt det är med paraply här i Borås!

Är du också intresserad av att göra din praktik (LIA) hos oss?
Skicka gärna ett mail med din ansökan till oss redan idag!

kundservice@torgetupdated.se

Begär offert - vi kontaktar dig

11 + 9 =

Kontakta oss - begär offert

Kontakta oss - begär offert

Vi tar gärna kontakt med dig för att lämna offert på våra tjänster: Hemsidor, E-handel, SEO, Google Ads.

Vi kontaktar dig inom kort!

Jag accepterar att denna webbplats använder sig av cookies enligt vår integritetpoilicy för att förbättra min användarupplevelse. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng